Redi Katun thee is een Surinaams geneeskruid en komt van een struik die ongeveer drie meter hoog wordt. Deze thee kan helpen bij problemen met de blaas, baarmoeder, nieren, menstruatiepijnen en prostaat. Het wordt nog vaker gebruikt om de nieren te stimuleren in hun functie. 

Verkrijgbaar van het welbekende merk van “
Tropical Caribbean products

Marva is een plant dat sterk naar citroen ruikt.
Dit plantje heeft hoekige stengels en paarse of witte bloemetjes. De bladeren worden medicinaal gebruikt, het is een lekkere thee met een reinigende werking. Marva thee is een zeer populaire thee in Suriname. Marva thee kan helpen bij nierstenen, geelzucht, hoge bloeddruk, buikpijn en koorts.

Verkrijgbaar van het welbekende merk van “
Tropical Caribbean products

De bos sopropo is een tropische plant die vaak als thee geconsumeerd wordt.
Dagelijkse consumptie verlaagt het bloedsuikergehalte bij mensen die lijden aan diabetes. De werking ervan is zo sterk dat men de plant ook wel plantaardige insuline noemt. De hoge concentratie aan antioxidanten verlaagt de bloedsuikerspiegel. Hierdoor is het ideaal voor mensen die lijden aan diabetes type ll. 

Studies tonen ook aan dat bos sopropo thee metabole problemen kan verbeteren. Dit komt door het effect dat het heeft op het glucosemetabolisme.
Volgens de onderzoekers stimuleert de hoge concentratie aan antioxidanten de activiteit van het immuunsysteem. 

Verkrijgbaar van het welbekende merk van “
Tropical Caribbean products

Moringa oleifera is benoemd tot de beste superfood/kruid ter wereld!

Stimuleert de gezondheid en levert energie.
Vergroot het uithoudingsvermogen.
Verhoogt de weerstand.
Stimuleert de stofwisseling.
Vermindert vetopname, maar stimuleert spieropbouw.
Bevordert de werking van lever en nieren.
Is goed voor huid, haar, botten, tanden en nagels.
Reguleert de bloedsuikerspiegel.

Verkrijgbaar van het welbekende merk van “Tropical Caribbean products

Kwasibita is goed om het bloed te zuiveren, de mannelijke potentie een boost te geven. Het werkt ook koortsverlagend en pijnstillend. u kunt het houten schijfje laten intrekken in 1 liter fles water voor 2 uren, daarna een halve glas water consumeren, 1x per maand.

Neem is een populaire kruidenthee in de Ayurveda. Neem (Azadirachta Indica) wordt traditioneel gebruikt om het bloed te zuiveren, het reinigt de lever, ondersteunt het immuunsysteem. Het wordt ook vaak gebruikt voor een verscheidenheid van huidirritaties en ontstekingen en om een gezond bloedsuikerspiegel te ondersteunen.

Je kan een lichte thee drinken en een sterke thee om je haar mee te wassen.
Dit voorkomt haaruitval. Je kan het ook gebruiken om je gezicht mee te wassen als je last hebt van acne of eczeem Of je kan het gebruiken als mondspoeling. Vanwege de anti-parasitaire, anti bacteriële eigenschappen, fungeert het als een ontsmettingsmiddel.

Verkrijgbaar van het welbekende merk van “Tropical Caribbean products

Awara olie is goed als huidbevochtiger te gebruiken. Het wordt verwerkt in tonicum tegen beschadigd haar. 

Het blijkt een krachtige middel te zijn tegen Xeropthalmia, een oogziekte op basis van Vit A tekort En het dient als grondstof voor zeep die nuttig blijkt te zijn bij een droge huid. Ook goed te gebruiken als zonnebrand olie. Bevat een hoog gehalte aan Vetten en Omega 3, 6 and 9 ß-carotene een voorstadium van vitamin A.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart