Vaginale stoombad

Vaginale stoombaden zijn tegenwoordig erg populair onder de vrouwen.
Er zijn diverse planten die worden gebruikt om de vagina strak en droog te maken, maar ook om de baarmoeder te reinigen na menstruatie, zwangerschap, miskraam of abortus.
Op de markt in Paramaribo zijn een tiental aan bladeren te koop. Ze hebben diverse Surinaamse benamingen voor de bladeren.
Maar de beste bladeren zijn de “Bisangkula” bladeren.

Hoe vaak te gebruiken

De meeste vrouwen gebruiken v-cleaner 1 keer per week, het zou ook 2 keer per week gebruikt kunnen worden als u bijvoorbeeld last heeft van veel overtollige afscheiding.

Hoe te gebruiken

1 zakje mag u 3x gebruiken, echter adviseren we om per zakje 1x te keer gebruiken. laat het bruine zakje dicht en kook het zakje met 1 liter water in een pan boven het vuur en laat het een paar minuten doorkoken. Giet het water met het zakje in een opzet emmer/teil. Voeg wat koud water toe indien de stoom te heet is en ga erboven zitten zonder ondergoed. Tijdens het stomen laat je het zakje in de emmer liggen. 

Dek jezelf af met een handdoek zodat de stoom niet verloren gaat.
Stoom 15 tot 20 minuten. Voeg daarna koud water toe aan het stoomwater zodat het handwarm wordt en was de vagina van binnen en buiten met behulp van je vingers en met het handwarme stoomwater om zo het losgekomen slijm te verwijderen.

Hygiëne nummer 1

V-cleaner helpt bij een complete vaginale reiniging en helpt de baarmoeder snel samentrekken. Werkt verzorgend en zuiverend het vrouwelijke geslachtorgaan. Desinfecteert de vagina en helpt tegen vieze geurtjes . Stabiliseert vooral de spieren rond de vagina. Deze kruiden combinatie wordt vaak ruim 4 weken s ’morgens en s ’avonds gebruikt

Wanneer niet gebruiken

Tijdens de menstruatie en zwangerschap en als je wondjes/scheurtjes hebt aan je vagina mag je de stoombaden niet gebruiken!

V-cleaner

* 5 natuurlijke ingrediënten
* 100% biologisch.
* Resultaat gegarandeerd.
* Geadviseerd door wereld’s beste homeopaat
* Geproduceerd door Na*mi Bita
* Must have om uw vrouwelijke geslachtsorgaan optimaal hygiënisch te houden.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart