De oorzaak van haaruitval

Haren groeien in een cyclus steeds uit hetzelfde haarzakje.
Het verlies van 20-50 haren per dag is daarbij normaal.
Er kunnen diverse zaken invloed hebben op een gezonde haargroei, zoals stresssituaties, medicatie, junkfood, hormonen en genetische factoren.
De meest voorkomende oorzaak van haarverlies is de invloed van het hormoon genaamd DHT. De haren blijven dan steken in de zogenaamde rustfase en hebben niet meer de kracht om te groeien. De snelheid waarop dit plaatsvindt en de leeftijd wanneer dit kan beginnen is verschillend.

Organoxidil werkt effectief

Een mooie bos haren is belangrijk voor mensen.
Voor vrouwen staat het symbool voor vrouwelijkheid, aantrekkelijkheid en trots.
En voor mannen geldt dat kaalheid het zelfvertrouwen en gevoel van mannelijkheid kan aantasten. Wij willen zoveel als mogelijk mensen gelukkig maken met mooi vol en gezonde haar.
Organoxidil kan hierbij helpen. Dit serum voedt de wortels en haarzakjes waardoor de kwaliteit van de haren kan worden verbeterd.

De samenstelling van Organoxidil

Met het vorderen van de leeftijd zien we steeds meer rimpels ontstaan, haaruitval etc.
De mate waarin wordt bepaald door erfelijke factoren, stofwisseling, de hormoonspiegel, leefstijl voornamelijk voedingsfactoren beïnvloeden o.a. haaruitval. Daarom is Organoxidil een formule van natuurlijke ingrediënten, geheel van plantaardige oorsprong, welke allen een invloed hebben op deze factoren.

Hoe te gebruiken

Organoxidil is helemaal niet ingewikkeld in gebruik: u masseert het haargroei serum drie keer per week in op de hoofdhuid.
Na een paar minuten trekt het in en is er niks meer van te zien. Haren groeien langzaam en daarom is de invloed van organoxidil pas te beoordelen na 2 tot 4 maanden. Dus wilt u ook meer haarvolume en de best mogelijke kwaliteit van uw haren? Houdt u dan aan de richtlijnen en ga lang genoeg door!

Het helpt!

Organoxidil werd getest door zowel een groep vrouwen als een groep mannen met enorm haarverdunning en haarverlies.

Alle deelnemers waren zeer tevreden met het resultaat. Ze lieten een verbetering zien van de haarkwaliteit en de haargrens schoof naar voren.

Meestal hebben haaruitval producten onnatuurlijke samenstellingen wat zorgt voor bijwerkingen zoals: prostraat problemen, rimpels op de voorhoofd, gevoelige tepels etc.

Organoxidil bevat natuurlijke ingrediënten en heeft geen bijwerkingen.

Een product dat werkt!

* natuurlijke ingrediënten
* 100% biologisch.
* Resultaat gegarandeerd.
* Bewezen bij duizenden klanten dat het effectief heeft gewerkt!.

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart