Aanbieding!

Kwasi Bita

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)

14.52 9.68

SKU: 617

Kwasibita is goed om het bloed te zuiveren, de mannelijke potentie een boost te geven. Het werkt ook koortsverlagend en pijnstillend. u kunt het houten schijfje laten intrekken in 1 liter fles water voor enkele uren, daarna een halve glas water consumeren, 1x per maand.

- +
Add to Wishlist
SKU: 617 Categorie:

met een naam als bitterhout zal iedere lezer begrijpen dat deze struik behoorlijk bitter zal smaken en dat klopt. Men gelooft dat bitterhout zo bitter is dat het zo’n beetje het maximale is wat een mens kan verdragen. Dat betekent dus dat hij zich op hetzelfde niveau van bitterheid bevindt als de bittere komkommer.

Die bitterheid is het gevolg van twee stofjes die zich in het hout verstopt hebben: quassine (0.09 tot 0.17%) en neoquassine (0.05 tot 0.11%). Extracten van het hout of de bast van bitterhout doen dienst als insecticide. Onderzoek heeft inderdaad uitgewezen dat bitterhout een goede bescherming biedt tegen verschillende insecten. Ook blijkt bitterhout effectief is tegen de ontwikkeling van muskietenlarven in vijvers, terwijl het de vissen ongemoeid laat.

Traditioneel wordt bitterhout bij de mens ingezet tegen koorts, luizen en vlooien. Onderzoek toont bovendien aan dat een stofje in bitterhout, Simalikalactone D, werkzaam is tegen malaria. Een thee van jonge bladeren wordt in Frans Guyana al heel lang gebruikt als antimalariamedicijn. Experimenten toonden een hoge remming aan van de ontwikkeling van de malariaparasieten Plasmodium yoelii yoelii en Plasmodium falciparum.

Kwasi bita is wetenschappelijk bewezen dat het antibacteriele en antischimmelwerkingen heeft.
Dat is de wetenschappelijk basis voor het feit dat het een koortswerend en bloedzuiverend medicijn is.
Daarnaast zijn er wetenschappelijke onderzoeken die bewijzen dat andere ziekten kunnen worden genezen door medicijnen te gebruiken op basis van kwasibita.

Ziekten waarbij kwasibita mogelijken kan helpen zijn:
-Diabtes
-Malaria
-Bloedarmoede
-Rosacea of rode, vlekkerige huid, couperose
-Leukemie
-Maagzweren, diarree, dysenterie

1 beoordeling voor Kwasi Bita

  1. Waardering 5 uit 5

    Fariel Moeniralam

    Laat een reactie achter hoe u dit product heeft ervaren.

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart